PROJKET BALTIC SEA FOOD - ZAPROSZENIE NA WARSZTATY

PROJKET BALTIC SEA FOOD - ZAPROSZENIE NA WARSZTATY

W imieniu koordynatora projektu Baltic Sea Food P. Anety Mazurek, uprzejmie zapraszamy na warsztaty pn. Nowy model biznesowy i efektywna kooperacja podmiotów Sieci Dziedzictwa Kulinarnego, które odbędą się 9 stycznia 2020 r. w sali 523 (V piętro), w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Wielkopolskiego w Poznaniu, al. Niepodległości 34.

Szczegółowy program spotkania podamy wkrótce.

 

Wszystkich informacji dot. warsztatów oraz samego projektu udzielają:

dr hab. Piotr Trąpczyński, prof. UEP
Katedra Konkurencyjności Międzynarodowej
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
tel. + 48 61-854-36-12 | m. + 48 608-589-283 | piotr.trapczynski@ue.poznan.pl

oraz

Pani Aneta Mazurek
koordynator projektu Baltic Sea Food
dompodsosnami@interia.pl