Z PASJI DO DOBREGO SMAKU I PRZYWIĄZANIA DO TRADYCJI: KREDENS DZIEDZICTWA KULINARNEGO

Z PASJI DO DOBREGO SMAKU I PRZYWIĄZANIA DO TRADYCJI: KREDENS DZIEDZICTWA KULINARNEGO

Sieć Dziedzictwa Kulinarnego to nie tylko międzynarodowa marka czy znak jakości. To przede wszystkim wspólnota producentów, których łączą wspólne wartości: dbałość o najwyższą jakość, wybór wyłącznie naturalnych składników i szacunek dla tradycji.

Jedną z firm, które w aktywny sposób przejmują inicjatywę współpracy handlowej i wspólnego budowania dla klientów indywidualnych oraz odbiorców HoReCa, jest rodzinna firma Rembowscy.

Dzięki zapoczątkowaniu współpracy z innymi producentami z Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska, firma oferuje swoim klientom nie tylko soki, ale również rozmaite przetwory owocowe, syropy, kawy, andruty czy oleje. Produkty te można znaleźć w Kredensie Dziedzictwa Kulinarnego, który umożliwia odbiorcom wygodne zamawianie starannie wyselekcjonowanych produktów z Sieci Dziedzictwa Kulinarnego za pomocą platformy online oraz ich dostawę pod wskazany adres.

Firma Rembowscy rozwija przy tym dobre praktyki z zakresu kooperacji, komunikacji i marketingu w ramach międzynarodowego projektu Baltic Sea Food, promującego ideę współpracy handlowej pomiędzy regionalnymi producentami i poprawę dostępności ich produktów w szczególności dla odbiorców HoReCa. Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska jest oficjalnym partnerem projektu. Zaangażowanie wielkopolskich producentów w projekt jest przejawem poszukiwania nowych rozwiązań biznesowych w tradycyjnej, ale otwartej branży, w szczególności w trudnych i wymagających czasach.

Więcej szczegółów na temat inicjatywy można znaleźć na stronie: https://sklep.rembowscy.pl/74-kredens, a aktualne wiadomości pojawiają się na bieżąco na profilu firmy na portalu Facebook: https://www.facebook.com/Rembowscy/.