FRANKFOOD
Frankfood to niewielkie przedsiębiorstwo, stworzone z rodzinnej pasji, specjalizujące się w sokach NFC – czyli takich, które nie są produkowane z koncentratu. Przetwarzanie owoców i warzyw wyrasta z wielopokoleniowej tradycji, która jest tu starannie kontynuowana. Produkty są naturalne, ekologiczne, ale przede wszystkim zdrowe. Obecnie działalność firmy koncentruje się na wytwarzaniu naturalnego, mętnego soku, tłoczonego ze świeżych jabłek z dodatkiem innych owoców (gruszka, aronia) i warzyw (burak, marchew).
Członek Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska od 2017 roku.
Frankfood is a small, family-owned company specializing in NFC juices that are not made from concentrate. Processing of fruits and vegetables is a result of a many-generations’ long tradition which is continued here. Products are natural and organic but, above all, healthy. At present, the company focuses on production of natural muddy juice, pressed from fresh apples, other added fruits (pear, chokeberry) and vegetables (beetroot, carrots).
KONTAKT
FRANKFOOD Sp. z o.o.
ul. Łukowska 2
64-600 Oborniki Wlkp.
powiat obornicki
+48 600 295 421